Zuidwending 265, 9644 XH, Veendam
0598-717495
info@solutionveendam.nl

Passie voor de mens

Passie voor de mens

Notice: Undefined offset: 1 in /customers/b/0/0/solutionveendam.nl/httpd.www/wp-includes/media.php on line 68

De reden dat ik ooit voor mezelf ben begonnen is een wens om het anders te doen. Hoewel ik met plezier heb gewerkt bij diverse werkgevers, voelde ik mij vaak begrenst in het verlenen van ondersteuning. Er wordt in mijn beleving te gekaderd gewerkt.

Mensen hebben niet alléén financiële problemen of alléén een verstandelijke beperking/verslaving/gedragsstoornis. Ik probeer de mens en zijn (of haar) wens centraal te stellen. Positieve resultaten voor bijvoorbeeld reïntegratie zijn alleen te behalen als andere zaken ook goed geregeld zijn. Ik ben niet alleen een jobcoach of een bewindvoerder. In plaats daarvan bundel ik mijn krachten en die van professionals om mij heen om zo snel mogelijk een voor alle partijen gewenst resultaat te realiseren.

De meest geuite klachten die ik in het verleden van cliënten kreeg, sloegen op wisseling van hulpverleners, aanbodgerichte hulp, het niet nemen van beslissingen en processen die langs elkaar heen liepen. Ik wil hulpverlenen opnieuw op de kaart zetten; ondersteunen waar het gaat, overnemen als het moet.