Zuidwending 265, 9644 XH, Veendam
0598-717495
info@solutionveendam.nl

Solutions

Solution! is gespecialiseerd in bedrijfsmaatschappelijke hulpverlening en individuele begeleiding. Hieronder vallen:

Werkbegeleiding en bemiddeling

Standaard werk ik aan de hand van een vijf-gesprekken-model. We kijken samen naar de kern van je probleem en ik reik je handvaten aan om aan een oplossing te werken. Het is mogelijk om van het vijf-gesprekken-model af te wijken. Ik kijk namelijk altijd naar waar je het beste mee geholpen bent.

Individuele begeleiding

Wat is er aan de hand en hoe kan ik je helpen? Dit is de eerste vraag en deze staat centraal. Samen kijken we naar je hoofdvraag en welke onderliggende problemen er zijn. Vervolgens gaan we op op zoek naar oplossingen.

Financiering gaat in de meeste gevallen via de gemeente (WMO), waardoor je zelf niets of alleen een eigen bijdrage hoeft te betalen. We kunnen hier voorafgaand aan je eerste gesprek alvast naar kijken.

Soms is wonen met begeleiding een oplossing voor je. Ook hier kunnen we je mee helpen.

Crisisinterventie

Word je uit huis gezet? Heb je een onhandelbaar kind? Relatiecrisis? In deze en andere gevallen kun je terecht voor crisisinterventie. We gaan direct aan de slag om je situatie te verbeteren. Mogelijk volgt hierop een begeleidingstraject. Het belangrijkste is dat je crisis binnen 24 uur wordt opgelost.

70 views

Wat heb je nodig?

Dankzij mijn uitgebreide netwerk aan professionals in de zorg, advocatuur en andere sectoren kun je bij Solution! terecht voor diverse vormen van hulpverlening. Daarnaast heb ik ervaring in onderstaande dienstverlening.

Rouwverwerking

Via Solution! kun je terecht bij Josefien Willems, een specialist op het gebied van rouwverwerking.

Mentorschap

Dit omvat hulp op geestelijk en gebied. Vaak wordt mentorschap door de rechter aangewezen wanneer iemand handelingsonbekwaam is. Mentorschap wordt vaak gecombineerd met bewindvoering. In die combinatie heb je dus zowel geestelijke als financiële hulp.

Budgetbeheer/bewindvoering

Zie mentorschap. Het verschil tussen budgetbeheer en bewindvoering is dat je bij budgetbeheer begeleid wordt in je financiën, terwijl je het bij bewindvoering verplicht uit handen geeft.